Lezing!

Lezing: Wie erft mijn hond of kat?

Huisdier Levenstestament lezing

Wie erft mijn huisdier?

Houd onze website in de gaten, binnenkort meer lezingen op verschillende plaatsen in het land!

De boeiende, prikkelende en levendige lezing Wie erft mijn hond of kat? geeft u antwoord op vragen zoals; Wat gebeurt er eigenlijk met mijn huisdier indien er iets met mij gebeurt? Waar moet ik aan denken om te regelen? Wat kan er misgaan en hoe kan ik dat voorkomen? Ik wil niet dat mijn huisdier naar het asiel gaat, hoe regel ik dat? Kan ik mijn huisdier ook geld nalaten?

En natuurlijk de vragen: Wat als ik zelf niet meer voor de hond kan zorgen? Wat gebeurt er dan?

De lezing zal worden verzorgd door Prof. dr. B.M.E.M. Schols. Humor, dogmatiek en praktische tips gaan bij hem hand in hand (zie hieronder voor meer informatie over de spreker). Aan de vooravond van dierendag nemen we u graag mee in de regelingen voor uw huisdier, waar u liever niet over nadenkt maar wel goed geregeld wilt hebben! Ongetwijfeld zal ook de erfrechtelijke kant van de mensenwereld voorbijkomen.

Meer informatie? Stuur ons een e-mail: info @ HetLevenstestament.nl

Onze spreker deze avond:

Bernard Schols

Prof. dr. B.M.E.M. Schols

Prof. Bernard Schols, exponent van de Nijmeegse vrolijke wetenschap (Radboud Universiteit), is een veelgevraagd spreker en publicist op het gebied van de mystiek van  schenken en erven. Humor, dogmatiek en praktische tips gaan bij deze hoogleraar hand in hand. Schols is gepromoveerd op zijn stokpaardje de executeur(-testamentair) en vertelt met veel passie over de ‘schijf van vijf’ der estate planning. Ook op tv werden de geheimen van ons erfrecht onthuld. In zijn vorig leven was Limburger Schols notaris. Naast zijn universitaire werkzaamheden geeft hij als vennoot bij ScholsBurgerhartSchols legal opinions op civiel en fiscaal erfrechtelijk terrein. Bernard Schols is de geestelijk vader van de term ‘levensexecuteur‘ en geeft samen met Chanien Engelbertink cursussen over het onderwerp levenstestament.

Houd onze website in de gaten, binnenkort meer lezingen op verschillende plaatsen in het land!

Vraag meer informatie aanStel ons uw vraag