Over ons

Het team achter Het Levenstestament.nl:

Chanien Engelbertink lid van het team hetlevenstestament.nl

Chanien G.C. Engelbertink heeft in Groningen notarieel recht gestudeerd. Zij heeft gedurende 11 jaar als kandidaat notaris ervaring opgedaan op een notariskantoor met een grote familie- en boedelpraktijk. Zij heeft zich in die jaren gespecialiseerd op het gebied van het personen- en familierecht, het erfrecht, de successiewet en de Estate Planning. Vanaf 2008 is zij werkzaam als adviseur en docent op het gebied van Estate Planning, het levenstestament en als (levens)executeur. Zij heeft als voorzitter van de EPN commissie levenstestament leiding gegeven aan de totstandkoming van het levenstestament. Daarnaast is zij pre-adviseur voor het jaarlijkse wetenschappelijke congres van notarissen (KNB) en mede auteur van het boek Notariële bescherming ouderen.

Pascal Engelbertink lid van het team hetlevenstestament.nl

Pascal A.M. Engelbertink heeft in Groningen bedrijfskunde gestudeerd. Hij heeft gedurende zes jaar als senior project manager/ business unit manager ervaring opgedaan bij een bedrijf gespecialiseerd in actieve marktbewerking, die B2B/ B2C leadgeneratie faciliteert met eigen ontwikkelde campagne management software. Daarna heeft hij zijn bestuurlijke ervaring verder ontwikkeld als operationeel manager bij een telecom bedrijf. In 2011 is hij voor zichzelf begonnen als entrepreneur | marketing specialist.

Jan van Ewijk lid van het team hetlevenstestament.nl

Jan D.H. van Ewijk heeft in Nijmegen notarieel recht gestudeerd. Hij heeft zich als kandidaat notaris gedurende 12 jaar op een notariskantoor beziggehouden met werkzaamheden op het gebied van het personen en familierecht, huwelijksvermogensrecht, erfrecht en de successiewet. Vanaf 1988 is hij werkzaam geweest als adviseur op het gebied van de Estate Planning en als (levens)executeur, bewindvoerder en curator. Hij is houder van de 4e ster van de NOVEX.

Regiehouden B.V.

KVK-nummer: 57640971
BTW: NL 8526.70.837.B01

Algemene voorwaarden

Disclaimer en Privacy

Vraag meer informatie aanStel ons uw vraag